Jsme tu pro Vás tel.:  222 224 060 v pondělí od 09:00 hodin
Logo sex shopu Sexshopik.cz

Nacházíte se: Sexshopik.cz » Bezpečný nákup - ochrana osobních údajů

Bezpečný nákup

Sexshopik.cz je internetovým prodejcem, který garantuje bezpečný nákup. Plní všechny zákonem stanovené podmínky, jejichž sestavení a dodržování kontroluje asociace pro elektronickou komerci (APEK).

Ochrana osobních údajů

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou data a osobní údaje používány pro provozování internetového obchodu společnosti Acebiz s.r.o. Využívány jsou jen pro vyhodnocování statistických údajů a po udělení souhlasu také pro marketingové účely.

Společnost Acebiz s.r.o. potřebuje pro poskytování zásilkové služby znát základní osobní údaje. Veškerá data jsou chráněna proti zneužití a jsou využívána jen pro interní potřeby. Osobní údaje jsou uloženy na bezpečných uložištích v sídle společnosti a v datovém centru. Všechny objekty jsou napojeny na pult centrální ochrany. Osobní údaje jsou uchovávány na základě registrace společnosti u Úřadu pro ochranu osobních údajů (číslo registrace subjektu 00030828).

Pro vyřízení objednávky budeme požadovat:

  • jméno a příjmení,
  • úplnou adresu (ulice a číslo popisné, město, PSČ),
  • e-mail,
  • telefon.

U způsobu dopravy - "Česká pošta Na Poštu" a "Výdejna Uloženka" nepotřebujeme znát Vaši skutečnou adresu a nahrazujeme jí adresou výdejny.

Zmíněné osobní údaje jsou nutné pro Vaši identifikaci. Internetový obchod je používá k uskutečnění procesu vyřízení objednávky a ke komunikaci se zákazníkem. Všechny údaje o zákaznících a nákupech jsou ukládány v zabezpečené databázi a žádná data nejsou poskytována třetím osobám s výjimkou dopravců, které je potřebují k doručení zásilky. Dále je předáván email společnosti Naspers OCS Czech Republic s.r.o. provozujicí Heureka.cz v rámci dotazníku o spokojenosti zákazníků.

Uzavřením kupní smlouvy souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů ve smyslu předchozích informací. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Zákazník obchodu, který nesouhlasí s uložením dat a osobních údajů, může o jejich odstranění z databáze v nezbytném rozsahu, který je nutný pro zamezení dalšího používání osobních údajů za uvedeným účelem, požádat prodejce písemně.

Veškeré údaje registrovaného zákazníka je možné sámostatně měnit po přihlášení do svého účtu v uživatelské zóně obchodu.


Přihlásit se

E-mail:
Heslo:
Registrace Zapomněli jste své heslo?
smazat

k hlavnímu obsahu ↑